Frivillig hjælper situation (OPRÅB)


Som alle nok har hørt om, har mange foreninger og klubber svært ved at skaffe frivillige hjælpere.

 

Dette gælder også Handilejr.

 

Så vi vil appellere til, at vores deltagere selv forsøger at finde en/flere som kan hjælpe. Hvis ikke hele lejren, så bare nogle af dagene.

 

Det kunne være en ven, veninde, far, mor, søster, bror, nevø, niece, fætter, kusine, personale, købmanden, frisøren eller naboen. Kun fantasien sætter en grænse for, hvem du kan spørge.

 

Forudsætningen er bare, at vedkommende er fysisk og psykisk rask og kan være med til de aktiviteter og sommetider pressede situationer der er (I ved jo selv som deltagere, hvad i sommetider bliver udsat for af strabadser)

 

Ikke alle bryder sig om, at få pleje af nogle de kender godt, så vi (bestyrelsen) har tænkt, at de der kommer med som hjælper, er i en hjælper rotationspulje, sammen med de som plejer at hjælpe på lejren, så der er mulighed for, at sige til og fra i forhold til hvad man har det godt med som deltager at få hjælp til.

 

Finder du en/flere som har lyst at tage med på ferie, som siger at personlig pleje kan jeg ikke, er det også helt ok, hvis de så vil give et nap med hos en anden deltager, så klarer vi den personlige pleje.

 

Hvis den/de som kommer med som hjælper, er med på, at alle hjælper alle og er ok med at skulle give en hånd ved andre, glider lejren meget lettere.

 

Det vil være gratis for den/de du invitere til at være med. Så skynd dig at invitere én eller flere med på vores fantastiske hyggelige lejr.

 

Kan i finde mere end en, vil det være helt fantastisk.

 

Transport til og fra lejren vil også være gratis.

Hvis ikke hjælperen er med på hele lejren, taler vi sammen om en rimelig transport refusion til hjælperen.

Nyeste kommentarer

29.06 | 11:15

Hej Lone Dahl kender i datoen, jeg skal have planlagt hjælpere, og jeg ...

23.04 | 16:23

Hejsa Jacob. Nej det er udskudt til 20-30 september 2021 og ulige år derefter

23.04 | 14:46

Hej, bliver der noget HL i år? Jacob Buurgaard

28.11 | 21:28

Nu begynder bestyrelsen for alvor at planlægge næste lejr Jubiii