På Handilejr kan alle hjælpe til uanset erfaring med at arbejde med handicappede. Der er plads til alle, som vil give en hånd med. Hvis du er interesseret i at hive nogle dage ud af kalenderen og hjælpe med personlig pleje, ledsagelse og generelt at være der for deltagerne, så er der mulighed for det.

Hvis du tænker at det ikke lige er dig, men at dine evner rækker bedre til at sidde og spille et spil eller en fællessang på guitar eller gå en tur i skoven, så er det også muligt. Mulighederne er uanede og du sætter selv grænsen for hvor meget og hvad du vil hjælpe med.

Alle der arbejder på lejren arbejder frivilligt, men kost og logi under lejren bliver dækket. Foreningen betaler transporten hvis du hjælper mere end 3 dage, eller har mulighed for at tage med opsamlingsbussen der henter deltagerne rundt i landet. 

Mange hjælpere vender tilbage til lejren igen og igen og som mange siger: "Man bliver afhængig af det".

Hvis du skulle have interesse for at høre mere om hvordan det er at være hjælper på lejren, kan du kontakte et medlem af bestyrelsen, de har alle været hjælpere på lejren, mange af dem i mange år.

Nyeste kommentarer

29.06 | 11:15

Hej Lone Dahl kender i datoen, jeg skal have planlagt hjælpere, og jeg ...

23.04 | 16:23

Hejsa Jacob. Nej det er udskudt til 20-30 september 2021 og ulige år derefter

23.04 | 14:46

Hej, bliver der noget HL i år? Jacob Buurgaard

28.11 | 21:28

Nu begynder bestyrelsen for alvor at planlægge næste lejr Jubiii