For deltagere

På Handilejr er man velkommen præcis som man er. Uanset type og grad af handicap er man velkommen. På lejren er der frivillige hjælpere som står til rådighed for den hjælp du skulle have behov for, for at klare hverdagen og de arrangementer og ture der er. Du er også meget velkommen til at tage din egen hjælper med.

Når lejren arrangeres lægges der vægt på at man skal ud af hverdagens trummerum. Det er en ferie og når man er på ferie skal man opleve nye ting, så der arrangeres ture ud af huset, i 2012 var vi f.eks. både på heldags tur til Fur og Ree Dyrepark, vi var ude og køre i veteranbiler og på motorcykler og der blev festet og danset.

På Handilejr vil du opleve at være sammen med andre på en helt anden måde. Mange har været med på lejren flere gange og kender hinanden og gensynsglæden er stor ved hver lejr, men nye deltagere tages imod på samme måde som gamle og når man har været på lejren i et par timer er der pludselig ikke "nye" og "gamle" deltagere længere, så er der bare en rigtig fed stemning og et sammenhold som varer ved.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.06 | 13:15

Hej Lone Dahl kender i datoen, jeg skal have planlagt hjælpere, og jeg skal have en ny med

...
23.04 | 18:23

Hejsa Jacob. Nej det er udskudt til 20-30 september 2021 og ulige år derefter

...
23.04 | 16:46

Hej, bliver der noget HL i år?
Jacob Buurgaard

...
28.11 | 22:28

Nu begynder bestyrelsen for alvor at planlægge næste lejr
Jubiii

...
Du kan lide denne side