Gæstebog

Del en tanke, kommentar eller måske en lille historie ...

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Sonja, d. 02-08-2018
Så er der ikke mange dage til, Handilejr 2018
Ses Vi?
Skrevet af Vanessa Ruiz, d. 19-07-2018
Hej allesammen. Jeg hedder Vanessa Ruiz fra USA, En enlig mor med 2 børn. Her er jeg for at vidne om, hvordan jeg fik mit lån på $ 10.000 fra Mr. Kelvin Wood efter at jeg flere gange har ansøgt om forskellige lån långivere, som lovede at hjælpe, men de gav mig aldrig den lån. Indtil min ven introducerede mig til Mr. Kelvin Wood lovet at hjælpe mig og han gjorde det som han lovede uden nogen form for forsinkelse. Jeg troede aldrig, at der stadig er pålidelige långivere, indtil jeg mødte Mr. Kelvin Wood, som faktisk hjalp med lånet og ændrede min tro. Jeg ved ikke, om du på nogen måde har brug for et ægte og presserende lån. Vær fri til at kontakte Mr. Kelvin Wood via hans email: kw007042@gmail.com tak. {Jeg ønsker dem alle de bedste venner}
E-mail:
Skrevet af Alexander Alexis, d. 09-07-2018
Hej

Har du brug for et lån til eget formål eller til din virksomheds behov? Her er gode nyheder for dig. Du er på det rigtige sted. Vi har kapacitet til at yde forretnings- og personlige lån / lån til virksomheder og enkeltpersoner til en rente på 3%.

E-mail: avantcworld@gmail.com

Olivier Alexander
whatsapp +1 409 600 9050

Få dagens overkommelige lån
garanteret lånetilbud
E-mail:
Skrevet af Robert Reel, d. 28-02-2018
DFS Business lån, Finansiering Solutions

Har du en lucreativ forretningsidé eller en eksisterende virksomhed, der har brug for finansiering? Ligegyldigt hvilket forretningsområde du er i, vi er her for at hjælpe dig med lån til Start, Udvid og Grow Your Company med en overkommelig rente på 3%. Vi har arrangeret over 600 millioner dollars i finansiering til vores kunder og behandler mere end 50.000 applikationer om året! Kontakt os i dag via email: dominionloanfirm.ltd@gmail.com
E-mail:
Skrevet af Lone Pilgaard, d. 23-10-2017
En rigtig dejlig jubilæumsfest blev afholdt i Vildbjerg. Dejlig mad, god musik og skønt selskab. Hvad kan man ønske sig mere?
E-mail:
Skrevet af Lone Dahl, d. 13-11-2015
Så er tilmelding til lejren 2016 i fuld gang 😀
E-mail:
Skrevet af Lone Dahl, d. 17-05-2014
Så er en fantastisk lejr overstået. Tak til alle de dejlige deltagere, frivillige hjælpere og sponsorer, som gjorde det muligt at afholde lejren.
E-mail:
Skrevet af Heino Holdt, d. 04-04-2014
Supergodt initiativ og jeg håber I får en fantastisk lejr.
Stemningen plejer ihvertfald ikke at fejle noget på de lejre.
Så fortsæt det gode arbejde.
E-mail:
Skrevet af Lone Dahl, d. 03-04-2014
Uhhhh nu begynder man at glæde sig til lejren og 10 fantastiske dage med fantastiske mennesker
E-mail:
Skrevet af Aksel Bonnerup, d. 31-12-2013
HEJ! sELV OM JEG ER ET UDGÅET MEDLEM AF BESTYRELSEN I HL. sYNES JEG ALLIGEVEL, AT DET ER EN STOR SKAM FOR VORES HJEMMESIDE AT DER ER SÅ MANGE TOMME SIDER, SÅ VIL DET VÆRE BEDRE AT DE IKKE ER DER. eT UDSAGN HØRT FRA FLERE SIDER.Nogle sider kunne ganske alm. medlemmer bedes om at skrive til.
E-mail:
Skrevet af Lone Pilgaard Andersen, d. 15-11-2013
Jeg er nu også en del af denne fantastiske forening. Jeg glæder mig til at deltage i den næste lejr :)
E-mail:
Skrevet af Lone Dahl, d. 03-11-2013
Så er den nye hjemmeside på vej med nye tiltag. Skriv gerne en hilsen i gæstebogen, så vi ved at den fungerer og at i har set vi er i gang. Foreningen er i fuld gang med planlægningen til forårets lejr, så følg med i hvad der sker.
E-mail:
Skrevet af Regina Fjendbo, d. 02-11-2013
Tak for sidste lejr, jeg glæder mig til at se mange af jer igen til maj.
E-mail: